Jag har arbetat med kulturaktören SkrivSprånget sedan 2010 och skapat musik och ljudkompositioner till deras arbeten och produktioner. Här är ett axplock av dessa produktioner.

2023 Våra Vingslag

Våra Vingslag är ett kulturprojekt om att vara tillsammans med flera konstnärliga språk.

Musikvideo till Våra Vingslag FIONA

2021 Berättarmagi

En interaktiv sagoupplevelse med rörelse, musik och samarbete. Barnen bjuds in till magins värld och får uppleva en gestaltad saga som de själva är delaktiga i.

Rak
Vriden

Inne i skogen

2021   Harry hälsar på

”En kvalitativ föreställning, där barnen i publiken visade både på stor glädje och förundran. Harry hälsar på är ett gott exempel på hur lust och lärande sker i samklang.” / Isabelle Levin, bitr. rektor på förskolorna Vi som växer AB

2020 Sjung med i Harry hälsar på!

2017    Sheronin

De gamla berättelserna bär på visdom och teman som vi brottats med i alla tider. I  en irländsk folksaga får eleverna möta Sheronins farhåga att inte duga som han är.

Blickarna

Beltaine festen

Förtvivlan

Ingången
Masken laddas
Vid tjärnen

2014  Elementen

Vatten
Luft

2013    Prins Hatt 

 Med utgångspunkt från ”Prins Hatt under jorden” får klassen träda in i en klassisk saga, hitta på ett eget slut och prova sitt mod.

De sjungande löven
Under marken
Flykt
Slutet

2011 Trollskogen

Vid skogens rand
Skogsvaktaren

2010 Bortbytingen

Klassrummet blir en sagoglänta som bjuder in till en ny saga och en dramalek. Barnen får återigen möta karaktärerna i Bortbytingen som svarar på deras brev.

Trollmors längtan

Bondfars ånger
Föreningen